Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2008

Βρές την Συνταγή και Φέρτην 1



Αυτή είναι η ονομασία του νέου διαγωνισμού του apolnarama, με τον οποίο θέλουμε να αναδείξουμε τα τυχόν νέα ταλέντα και τις κρυφές ικανότητες των θαμώνων του καταστήματος αλλά και να ενεργοποιήσουμε μια ακόμη φορά μια κόντρα με σκοπό την καζούρα ανάμεσα στα μέλη της παρέας .
Να εξηγήσω με λίγα λόγια το τι ακριβώς θα συμβαίνει κάθε Παρασκευή στο χώρο του μαγαζιού. Έχουμε χωριστεί σε δυο ομάδες προς το παρών αλλά έχουμε δεχθεί προτάσεις και από άλλους να λάβουνε μέρος . Στην διάρκεια της εβδομάδας η ομάδα ψάχνει να βρει μια συνταγή την οποία θα μας παρουσιάσει την Παρασκευή , βασικό χαρακτηριστικό είναι πως η όλη ετοιμασία θα γίνεται εντός του μαγαζιού και παρουσία της αντίπαλης ομάδας που θα επιβλέπει εάν γίνεται σωστά η εκτέλεση της συνταγής , εδώ να σημειώσω πως απαγορεύεται ρητά η συμμετοχή των γυναικών. Οι γυναίκες έχουνε ορισθεί ως κριτική επιτροπή και θα βαθμολογούνε το αποτέλεσμα ,θέλω να πιστεύω , αμερόληπτα...

Την Παρασκευή 22/01/2008 η πρώτη ομάδα παρουσίασε ένα πραγματικό έργο τέχνης . Ο Μάκης ετοίμασε μια μακαρονάδα με κόκκινη σάλτσα και τυριά ενώ ο γραφών –apolnaboss- σε συνεργασία με τον Κώστα και μετά από μάχη, με τα τεντζερεδια, τα κακαβουλια και τα πνακια , τριών ωρών παρουσιάσαμε συκωτάκια και μπιφτέκια- κεφτέδες στο φούρνο. Μέχρι την στιγμή που γράφονται αυτές οι σειρές , δόξα τω θεώ , δεν έχει παρουσιάσει κανένα μέλος της παρέας στομαχικές διαταραχές που σημαίνει πως επιτυχώς περατώθηκε η πρώτη φάση της διαδικασίας . Στην συνέχεια σας παραθέτω φωτογραφικό υλικό από το οποίο θα λάβετε μια οπτική γεύση των εδεσμάτων που παρουσιάσαμε την πρώτη ημέρα.

Ήτανε τόσο νόστιμοι οι κεφτέδες που δεν πρόλαβα να τους βγάλω ούτε φωτογραφία.

Η περιβόητη μακαρονάδα του Μάκη

Τα συκωτάκια ala kosta



Μην ξεχνάτε πως την ερχομένη εβδομάδα σειρά έχει η ομάδα του Θανάση του Αλκιβιάδη και του Χρήστου οι οποίοι μας υποσχεθήκανε πως θα νιώσουμε μεγάλη γευστική συγκίνηση, η διαδικασία της συνταγής έχει ήδη ξεκινήσει για να δούμε………………………!!!

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΦΙΛΕΨΟΥΜΕ !!!!



Apolna Boss --- Xristos V.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου